Velkommen til Tereba

Skaber og producerer I professionelle teaterforestillinger ?
Præsenterer og arrangerer I professionelle teaterforestillinger ?
Annoncerer og formidler I professionelle teateroplevelser ?
Vil I gerne have jeres forestilling på Scenen.dk og med ud til vores datamodtagere?

Hvis ja, så er Tereba en løsning for jer, jeres kulturvirksomhed eller kulturportal. Med Tereba behøver I kun at indtaste, rette og hente oplysninger ét sted. Tereba er det centrale omdrejningspunkt for oprettelse og digital udveksling af oplysninger om opførelser og produktioner af professionel scenekunst i hele landet.

Eneste krav er, at du som producent eller arrangør opfylder de gældende kriterier om at skabe eller arrangere professionelt teater med dine produktioner og arrangementer.
Login
Brugernavn
Kodeord
Om Teaterregisterbasen
Tereba er et webbaseret datamanagement-system, finansieret af Scenit og udviklet i nært samarbejde med internetvirksomheden iTide A/S.

Tereba giver alle danske professionelle producenter og arrangører af scenekunst i Danmark nem adgang til at udveksle data med eksterne datamodtagere, som fx Den Røde- og Grønne Brochure, Kultunaut - og naturligvis til Danmarks Scenekunstportal Scenen.dk, som er stedet, hvor du kan søge teater og finde viden om teater.

Scenit (tidligere Teaterbilletter.dk) har taget initiativ til Tereba.

Brugerflade og grafisk design er udformet af KathArt Interactive.


Læs om holdet bag her »
Sikkerhed
CVR-nummer og kodeord sikrer data
Hver kulturvirksomhed får tildet et kodeord, som skal bruges, sammen med virksomhedens CVR-nummer til at logge ind ind i Tereba. Ved oprettelsen validerer Tereba-teamet jeres informationer, og sikrer at kun I har adgang til at redigere jeres egne oplysninger i systemet.
Teknisk beskrivelse
CMS system
Tereba benytter iTides Ajour CMS.

Database
Terebas database er Microsoft SQL Server.