Hvordan bruges Tereba

Det er nemt at bruge Tereba !

Du opretter og tilmelder din kulturvirksomed som bruger her på hjemmesiden og får adgang i løbet af højst to dage. Så har du adgang til at oprette, opdatere og distribuerer informationer om din virksomheds forestillinger og arrangementer - når som helst og fra hvilken som helst computer med internetadgang.

Tereba understøtter internet browserne Explorer og Firefox på Windows computere og på Apple Firefox.

Grundlæggende features

Tekniske krav og standarder
Login
Brugernavn
Kodeord
Grundlæggende features
Der er en række grundlæggende features som Profilhåndtering, Billededitering og Oversigter i Tereba. Sammen med mere avancerede funktioner i arbejdet med data såsom Opret, Redigér og Kopier, er det nogle af de muligheder der gør Tereba til en effektiv løsning.
Sikkerhed
Login med unikt brugernavn og kodeord der sikrer data og informationer
Hver kulturvirksomhed får tildelt en kode, som bruges til at logge ind i Tereba. Ved oprettelsen valideres jeres informationer, og vi sikrer dermed, at kun I har adgang til at redigere i jeres oplysninger i systemet.
Profilhåndtering
Stamoplysninger kan redigeres og opdateres, når der sker ændringer
Alle nødvendige stamoplysninger, som jo ofte bruges igen og igen i forskellige sammenhænge, kan og skal løbende opdateres. På den måde hjælper Tereba med at sikre, at informationerne altid er opdaterede og valide, og tilgængelige til interessenter.
Bruger
Kontaktpersonen sikrer, at alle infomationer er der, når de skal bruges
En primær kontaktperson får status som administrator og kan dermed oprette, redigere, slette, dele, distribuere, kopiere og udskrive alle jeres virksomheds informationer og data. Kontaktpersonen er også den person, som Tereba-teamet henvender sig til, hvis der skulle være fejl eller spørgsmål til indtastningerne.
Billededitering
Upload fotos, beskær og juster størrelsen online
Når du som teaterproducent opretter jeres produktioner i Tereba, skal du tilføje et relevant foto.
Fotoet videre sendes til b.la. produtionssiden.dk og vil indgå i arrangements oprettelser.Oversigter
Overblik gør det let at finde det, du søger
Med en mængde data og forskellige informationer er det nødvendigt at have et godt overblik. Oversigter sikrer overblikket, så det er nemt at undgå fejl eller dobbelte oprettelser og indtastningher.
Information og hjælp
Info og hjælp er lige ved hånden, når du har brug for det
Om det er spørgsmål til udfyldningen af et specifikt felt eller mere generelt, hvordan du navigerer rundt i alle dine formularer så kan en simpel og overskuelig info- og hjælpefunktion give svar her og nu på det meste.
Online
Få adgang til alle data og informationer, uanset hvor du er
Det eneste, du skal bruge for at logge dig ind og begynde at arbejde i Tereba, er en computer af nyere dato, en browser og en rimelig internetforbindelse.