Kom i gang med Tereba

Du behøver ingen særlige kundskaber eller kurser for at komme i gang med at bruge Tereba. Du får adgang i løbet af højst to dage, systemet er meget brugervenligt, og der er masser af online assistance at hente, hvis du skulle komme i tvivl undervejs.

Så snart du har tastet dine data ind, bliver dine informationer publiceret til Terebas dataabonnenter, og dit arbejdsliv er blevet lidt lettere - og lidt sjovere.

Kom i gang-guide

Betingelser for at bruge Tereba

Opret bruger
Login
Brugernavn
Kodeord
Standarder for indtastning
For at databasen kan læse og lagre dine indtastninger, og for at andre brugere skal kunne anvende dem, er der nogle få regler, vi beder dig følge, for eksempel:

Produktionens titel - store og små bogstaver
Når du taster en produktions titel ind, skal du bruge store og små bogstaver rigtigt:

Alt om min Mor - ikke ALT OM MIN MOR
Den Grimme Ælling - ikke den grimme ælling
Peter Johansen - ikke Peter johansen

Versaler
Der må kun anvendes versaler ved forkortelser.

Ingen special- eller reservede tegn
Af hensyn til Terebas dataaftagere opfordrer vi alle til kun at bruge almindelige skrifttegn i datafelterne. Et enkelt såkaldt reserveret tegn som f.eks. # kan under de rette betingelser sætte en dataimport hos vor dataaftager helt i stå. Disse systemnedbrud har Tereba ingen indflydelse på, da de sker i vore dataaftageres systemer.

Derudover kan titler med specialtegn betyde at jeres forestilling ikke vises ved søgning på titlen, da publikum ofte hellere indtaster "Bitch" end "#Bitch#".

Du bør for eksempel ikke skrive:
[Alt om min Mor]
Den grimme Ælling ©
Spis + Mig ***
NULL mad i dag ##
270°

Som det fremgår i betingelserne for brug af Tereba, forbeholder vi os ret til at ændre, hvis du ikke har fulgt standarderne.