Kom i gang med Tereba

Du behøver ingen særlige kundskaber eller kurser for at komme i gang med at bruge Tereba. Du får adgang i løbet af højst to dage, systemet er meget brugervenligt, og der er masser af online assistance at hente, hvis du skulle komme i tvivl undervejs.

Så snart du har tastet dine data ind, bliver dine informationer publiceret til Terebas dataabonnenter, og dit arbejdsliv er blevet lidt lettere - og lidt sjovere.

Kom i gang-guide

Betingelser for at bruge Tereba

Opret bruger
Login
Brugernavn
Kodeord
Tekniske problemer, support og pris
Tereba er forpligtet til hurtigst muligt at rette væsentlige funktionsfejl, men Scenit yder ingen garanti for, at driften af Tereba vil være uden afbrydelser og fejlfri.

Der tages backup af ændrede data hvert døgn. Tabte data vil således kunne føres tilbage til et tidspunkt før et eventuelt servernedbrud. Frembringelse af data fra backup sker på brugerens regning. Der tages dog det forbehold, at det trods herfor kan være muligt, at brugerens informationer ikke kan reetableres efter systemnedbrud.

Tereba tilstræber en oppetid på 99%. Oppetid omfatter ikke nedetid på grund af udefrakommende faktorer såsom nedbrud på internetforbindelser, eksterne webservere og software-opdatering.

Grundlæggende services, funktioner og features i Tereba for dataleverance til Tereba datamodtagere er gratis at benytte for de tilmeldte brugere, hvis andet ikke fremgår eller er aftalt. Ønsker brugeren at modtage data til brug for eks. egen hjemmeside er dette muligt ved, at indgå et Powered by Tereba abonnement.